18 Eylül 2013 Çarşamba

Meyve Sepeti Sürprizi

Geçen hafta bir arkadaşımın doğum günüydü. Ona sürpriz bir parti yapmaya karar verdik. Partiye pek çok arkadaşımızı davet etmek istiyorduk. Büyük bir yer ayarlayıp, kocaman bir pasta yaptırmamız gerekiyordu. Bir çok araştırma yaptık. Önce yer araştırdık sonra güzel bir pastane bulduk. Doğum gününe bir kaç gün kala arkadaşımızın o gün çalışmak zorunda olduğunu öğrendik. Hepimiz çok üzüldük. Ne yapabiliriz diye düşünürken iş yerine bir şeyler göndermeye karar verdik. Hediye mi alsak, çiçek mi göndersek bir türlü karar veremedik.



Daha sonra bir arkadaşımızın tavsiyesi ile E-mey isimli bir online alışveriş sitesini keşfettik. Site içerisinde birbirinden güzel ve lezzetli sürpriz meyve sepeti, çikolata sepetleri, çikolatalı meyve sepeti, kek sepeti ve bir takım doğum günü çikolata sepetleri bulduk. Site içerisinde oldukça şık ve gösterişli görünüyorlardı. Fakat görüntüleri kadar lezzetleri de güzel miydi acaba? Hemen bir adet meyve sepeti, bir adet çikolata sepeti ve bir adet kek sepeti sipariş ettik. Siparişlerimiz istediğimiz gün elimize ulaştı. Gönderim sırasında bu güzel sürpriz sepetlerde hiç bir bozulma olmamış. Aynı site göründüğü gibi şık ve gösterişli halleri ile elimize ulaştı. Sonra bir tadına bakalım dedik. Gerçekten bu sürpriz sepetler oldukça lezzetliydi.



Meyve sepet, çok hafif ve freshdi. Meyveler oldukça tazeydi, belli ki günlük taze meyveler ile hazırlanmış. Meyve sepeti özellikle yaz aylarında kadınlar tarafından oldukça tercih edilebilir bir seçenek. Hem vitamini bol hem de kalorisi düşük ve oldukça hafif. Meyve sepetlerini tercih etmeyenler için oldukça lezzetli çikolata sepeti modelleri de bulunmaktadır. Birbirinden güzel çikolata sepetleri de oldukça lezzetliydi. Kek sepeti için de aynısı geçerli, hem şık hem de oldukça lezzetliydi. Hepsinin hem görünüşünü hem de tadını o kadar beğendik ki bir seçim yapamadık ve hepsinden birer tane göndermeye karar verdik. Arkadaşımızın doğum gününde iş yerinde olmak üzere bir kek sepeti, bir meyve sepeti ve bir adet de çikolata sepeti sipariş ettik. Arkadaşımız görünce çok sevinmiş. İş yerinden arkadaşları ile afiyetle yemişler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder