31 Mayıs 2013 Cuma

Değişik Etek Modelleri İle Yaz Şıklığı



Giyim tarzınız sizin kişiliğinizin anahtarıdır. Seçtiğiniz kıyafetler ve yaptığınız kombinler insanların sizi tanımalarına ve hakkınızda fikir sahibi olmalarına yardımcı olur. Bu sebeple kıyafet seçiminizi yaparken kendiniz olmaktan vazgeçmeyin. Başkası gibi giyinmek sizi kendinize yabancılaştıracaktır. İçinde kendinizi mutlu hissettiğiniz renkte ve modelde giyinirseniz gün içerisinde zorlanmazsınız. Eğer seçiminizi etekten yana yaptıysanız bacak boyunuza bel ölçülerinize göre bir tercih yapmalısınız. Boyunuz 1.60 ve altında ise diz üstü etekler sizi daha uzun boylu gösterecektir.

Etek modelleri arasında kafanız karışabilir ve seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Öncelikle vücudunuzu tanımakla işe başlamalısınız.  Etek modellerine göz atacak olursak keten etekler, balon etekler, mini etekler, rengarenk etekler, kalem etekler, yüksek bel etekler görebiliriz. Son yıllarda yüksek bel etekler yükselişe geçmiş durumda. Modayla ilgilenen pek çok kişiden bunu duymanız mümkün.



Eteklerin altına giyeceğiniz ayakkabılar da önemlidir. Çünkü ayakkabı giydiğiniz eteği öne çıkaracaktır. Giydiğiniz eteğin hangi tarz ayakkabıyla kombin oluşturabileceğini iyi düşünün.  Son derece abiye bir eteğin altına babet giymek doğru bir tercih olmayacaktır. Bu durumda tercihinizi topuklu bir ayakkabıdan yana yapmalısınız. Aynı şekilde son derece spor görünen bir eteğin altına  da topuklu ayakkabı yerine babet seçmeniz daha hoş bir görüntü sağlar.

Yeni şeyler denemekten korkmayın ve zevkine güvendiğiniz insanlara fikir danışmaktan çekinmeyin.  Şifon gömlek ve bluz ile, kalem etek kombinlenirse oldukça hoş bir görüntü elde edilebilir.Yüksek bel bir etek giydiğinizde bluz eteğin içinde kalırsa daha fit bir görüntü yakalanır. Eteklere dolabınızda yer açın. Her kadının dolabında olması gereken etek modelleri vardır. Şıklığınızla iş arkadaşlarınızı ve arkadaşlarınızı kıskandırın.
Eğer bir arkadaşınıza hediye almanız gerekiyorsa ona güzel bir kalem etek alabilirsiniz. Çünkü kalem etekler  vücudu  sardığı için güzel görünürler. Ayrıca kalem eteğin modası geçecek gibi durmuyor. Yıllar sonra kızınıza bile bırakabilirsiniz.

Eteklerle giydiğiniz çorapların da önemli olduğunu vurgulamak da fayda var. Ten çoraplar yaz için idealken kış geldiğinde opak çoraplarla rahatlıkla etek şıklığını yaşatabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder