21 Şubat 2014 Cuma

Özel Gecelerde Abiye Seçimi

" Özel günlerde giyilen abiyeler bizlere çok daha özel hissetmemiz adına yardımcı olur. Bütün sevdiklerimizin bir arada olduğu, özellikle düğün gibi gecelerde sürekli görüşemediğimiz akrabalarımızın da çevremizde olması ile genel olarak kızlar arasında bir gösteriş yarışı oluşur. Kimileri sade modelleri seçerken kimileri ise cesur davranıp gösterişli modelleri tercih eder.
Abiye elbise modeli bulmak çok zor. Genellikle bu modeller ya çok caf caflı, renkli, taşlı ve gösterişli oluyor. Ya da çok hafif ve düz elbiseler bulabiliyorsunuz. Açıkçası ben abiye elbislerden pek hoşlanmam. Fakat önümüzde ki ay evlenen ablamın düğünü için güzel bir elbise modeli seçmem gerekiyordu. Hem çok taşlı maşlı, gösterişli olmayan hem de dümdüz olmayan bir abiye modeli bulmam gerekiyordu. Abiye elbise modelleri arasından çok şık güzel biraz sade ama nikaha yakışan bir model seçmeliydim. Pek çok mağazayı gezdim.



Fakat istediğim gibi güzel bir model bulamadım. Abiye modelleri arasında oldukça beğenimi kazanan güzel bir model, abiyefon online alışveriş sitesinde karşıma çıktı. Oldukça beğendiğim hem sade hem de şık bir güzel tulum modeli adeta kurtarıcım oldu. Elbise ve etek giymekten pek hoşlanmıyorum çünkü. Küçüklüğümden beri elbise ve eteklerin arasında kendimi rahat hissedemiyorum. Bu sebep ile bu güzel tulum modelini çok beğendim. Modelin ismi Beli Kemerli Uzun Siyah Abiye Tulum O3225, isteyen herkes abiye fon online alışveriş sitesi içerisinde bu güzel modeli bulabilir."