28 Ocak 2014 Salı

GRAMMY VE ÖDÜLLER

Grammy odüllerini çok begendim. en son daft punk ı izlerken sacma salak güldüğümü ve ''çok iyi ya'' dediğmi hatırlıyorum. Aslında yabancı müzik sektörüne baktığımızda her sanatçının ya da her amerikan gencinin içinde yatan bir müzik adamı olduğunu görürüz. Her gençte mutlaka bulunması gereken şeylerden biri akustik gitardır. Onunla yeni besteler belkide yeni starlar doğar. Belkide gençlerin bu kadar müzik aşkının olmasının  nedeni belkide bu sebeptir. Çok fazla kültür etkisine maruz kalınca çok fazla şey gorüp ogreniyolar.  bu hayatlarına da yansımış durumda. onlar gibi giyinip onlar gibi davranmaya başlıyolar ve bu da ileriki nesillere de ulaşıyor. aslında bu iyi birşey mi yoksa kötü bir şey mi bilemiyorum.



21 Ocak 2014 Salı

Bilgini Kanıtla

Günümüzde insana en çok kazandıran şey bilgi olduğunu apaçık görebiliyoruz. Eğer bilginiz var ise bunu satabilirsiniz ya da kullanabilirsiniz ama sadece paranız olsa dahi bilgiyi satın almadan hiçbir şey yapamazsınız. Sağlıklı ve donanımlı bir bilgi için öncelikle eğitim çok önemlidir. İyi bir eğitim almak ve bu eğitimi aldığını gösterebilmek için eğitim sertifikaları kullanılabilmektedir. 
Cv’inizde en çok işe yarayacak şeylerin başlıcaları almış olduğunuz eğitim sertifikaları olacaktır. Eğitim sertifikaları sizin bilgiye sahip olduğunuzu ve bu bilgiyi istediğiniz an kullanabileceğinizin yazılı bir göstergesidir. Bunun sayesinde ister edindiğiniz bilgiyi kendiniz kullanırsınız. İsterseniz de bilginizi satarsınız.

2 Ocak 2014 Perşembe

Abiye Şıklığı

Büyük beden abiye  tercihinde bulunurken artık zorlanmayacaksınız. Online alışveriş siteleri sayesinde büyük beden abiye seçiminizi kolayca yapabilirsiniz. Eskiden uzun uğraşlar sonucunda büyük beden abiyeye sahip olunurken, günümüzde elbiseler tek tıkla adresimize kadar geliyor.

Daha önceleri kumaş seçilir, ardından beğenilen model terziye diktirilirdi. Uzun uğraşlar sonucunda elbise hazır hale gelirdi fakat istediğimiz gibi bir elbise çıkmazdı. Hayal kırıklığına uğrardık. Teknoloji geliştikçe hazır giyim sektörü de gelişti. Pek çok marka büyük beden seçenekleriyle online alışverişte yerini aldı. Böylece eskiden saatlerimizi hatta günlerimizi alan büyük beden abiye seçimini, birkaç dakika içerisinde yapabilir hale geldik.



Özel günlerin vazgeçilmezi abiye kıyafetlerdir. Düğün, nişan, balo, açılış gibi yerlere giderken giyimimize özen göstermemiz gerekir. Özel günlerde seçeceğiniz kıyafetlerle herkesin dikkatini çekebilirsiniz.

Kendi tarzınızı yansıtarak tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Tarz sahibi kadınlar her zaman gardroplarına özen gösterirler. Kombin yaptığınız kıyafetler giyim konusundaki deneyimizi ve zevkinizi gözler önüne serer. Yüksek bel bir etek ile gömlek seçimi yapabilirsiniz. Gömleğinizi yüksek bel eteğin içerisine koyarak tarzınızla dikkat çekebilirsiniz.