27 Kasım 2013 Çarşamba

Çikolatalı Meyve Sepeti Lezzeti

Çikolatalı meyve sepetlerinin enfes tadına bayılıyorum. Geçenlerde çok sevdiğim bir arkadaşımı ziyarete gittim. Uzun zamandır görüşemediğim bu arkadaşımla sabahlara kadar sohbet ettik. Ona giderken yanımda çikolatalı meyve sepeti de götürdüm. Çünkü meyve sepetleri çok enfes bir tada sahipler. Ev oturmalarını biraz daha keyifli hale getirmek gerektiğinde her zaman birtakım yiyeceklerden yardım almak gerek.

Çikolatalı Meyve Sepeti


Cipsler, çerezler, Çerkez Peyniri, meyveli şaraplar derken bu masada eksik olan tek şey çikolatalı sepetler. Çikolata sepetleri çikolata sevenlerin asla vazgeçemeyeceği bir lezzet. Bir de bu sepetleri öylesine güzel süslüyorlar ki insan yemeye kıyamıyor.

Yakın arkadaşıma çikolatalı meyve sepetinden daha güzel bir hediye verilemezdi. Çikolatayı herkesten çok seven arkadaşıma çikolata sepetleri ilaç gibi geldi. Evde oturup şaraplarımızı içerken çikolatalı meyve sepetinin enfes tadına ikimiz de bayıldık.

Şarapla en iyi giden şey hiç kuşkusuz elma ve peynir. Hele bir de bu peynir Çerkez Peyniri ise her şey değişiyor, zaman duruyor. Şarap kadehlerinin de kendine has bir duruşu var. Gerçekten kadehlere özel bir ilgi besliyorum. Şarap kadehi olmayan bir eve ev demem doğrusu.

Çikolata Sepetleri


Kış günlerinde dışarıda yağmur yağarken evde sıcak şarap içmek çok büyük zevk. Bir de bu şarabın içerisine bir tane karanfil atmak mümkün. Ben şarabın üzerine bir de tarçın döküyorum. Gerçekten çok leziz oluyor. Tarçının kokusu ve tadı şarabı çok daha güzel yapıyor. Şarabın yanında çikolatalı bir şeyler yemek isteyenler de yok değil tabi. Çikolatalı meyve sepeti de bunun için ideal. Çikolata sepetlerinin dizaynı dahi çok güzel. İnsan yemelere doyamıyor.

5 Kasım 2013 Salı

Thor: The Dark World

İlk filmi 2011'de çekilen Marvel'ın şimşek tanrısı, göklerin hakimi Thor, ikinci filmi Thor: Karanlık Dünya ile de adından söz ettirmeyi başardı. Filmin başrol oyuncuları arasında Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston , Anthony Hopkins ve Zachary Levi gibi ünlü isimler yer alıyor. Thor rolünde Chris Hemsworth başarılı bir oyunculuk çıkartırken Natalie Portman ise yine güzelliği ile göz dolduruyor. İlk filmde yönetmen koltuğun oturan Kenneth Branagh, kişisel sebeplerden ötürü ikinci filmi çekmek istemediğini açıklayınca yönetmen koltuğuna Game Of Thorens dizi ile tanıdığımız muhteşem yönetmen Alan Taylor layık görülmüş.



İlk filmde babası tarafından güçleri elinden alınan Thor, ikinci filmde güçlerine yeniden kavuşuyor ve tanrılar savaşı kaldığı yerden devam ediyor. Thor'un ikinci filmi Karanlık Dünya Marvel severler tarafından uzun zamandır merakla bekleniyordu. Bakalım Thor: Karanlık Dünya ilk film kadar beğeni kazanacak mı?