25 Eylül 2013 Çarşamba

Lezzetli Meyve Sepeti

Bu aralar E - mey isimli bir online alışveriş sepetinin meyve sepeti modeline takılmış durumdayım. Meyveleri oldukça taze ve lezzetli. Düzenli olarak evime ya da iş yerime sipariş veriyorum. E - mey'de bulunan sürpriz çikolatalı meyve sepetleri de sizin için güzel bir seçenek olabilir. Özellikle kadınlar tarafından oldukça beğenilen meyve sepeti çeşitleri, taze, lezzetli ve bol vitaminli olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. E - mey'in bu güzel sürpriz sepetleri ile özel günlerinde sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. E - mey ile ilk kez geçen doğum günümde tanıştım.



Doğum günüm hafta içine denk gelmişti ve çok yoğun çalışıyordum. Tüm doğum günü planlarım iptal olduğu için oldukça mutsuzdum. Öğle saatlerinde sürpriz bir meyve sepeti ve bir kek sepeti hediyesi geldi. Yakın arkadaşlarım E -mey online alışveriş sitesinden meyve sepeti ve kek sepeti göndermişler. Hem kek sepeti hem de meyve sepeti oldukça lezzetliydi. O günden beri bu güzel lezzetlerden vazgeçemiyorum. Her arkadaşımın doğum gününde mutlaka bir adet doğum günü çikolata sepeti ya da çikolatalı meyve sepeti yolluyorum. Herkes tarafından oldukça beğenilen bu meyve sepetleri ve çikolata sepetleri hem kendiniz hem de sevdikleriniz için en leziz hediyeler arasında yer alıyor. Siz de sevdiklerinizi E - mey'in bu güzel sürpriz sepetleri ile sürpriz yapabilirsiniz.

18 Eylül 2013 Çarşamba

Meyve Sepeti Sürprizi

Geçen hafta bir arkadaşımın doğum günüydü. Ona sürpriz bir parti yapmaya karar verdik. Partiye pek çok arkadaşımızı davet etmek istiyorduk. Büyük bir yer ayarlayıp, kocaman bir pasta yaptırmamız gerekiyordu. Bir çok araştırma yaptık. Önce yer araştırdık sonra güzel bir pastane bulduk. Doğum gününe bir kaç gün kala arkadaşımızın o gün çalışmak zorunda olduğunu öğrendik. Hepimiz çok üzüldük. Ne yapabiliriz diye düşünürken iş yerine bir şeyler göndermeye karar verdik. Hediye mi alsak, çiçek mi göndersek bir türlü karar veremedik.



Daha sonra bir arkadaşımızın tavsiyesi ile E-mey isimli bir online alışveriş sitesini keşfettik. Site içerisinde birbirinden güzel ve lezzetli sürpriz meyve sepeti, çikolata sepetleri, çikolatalı meyve sepeti, kek sepeti ve bir takım doğum günü çikolata sepetleri bulduk. Site içerisinde oldukça şık ve gösterişli görünüyorlardı. Fakat görüntüleri kadar lezzetleri de güzel miydi acaba? Hemen bir adet meyve sepeti, bir adet çikolata sepeti ve bir adet kek sepeti sipariş ettik. Siparişlerimiz istediğimiz gün elimize ulaştı. Gönderim sırasında bu güzel sürpriz sepetlerde hiç bir bozulma olmamış. Aynı site göründüğü gibi şık ve gösterişli halleri ile elimize ulaştı. Sonra bir tadına bakalım dedik. Gerçekten bu sürpriz sepetler oldukça lezzetliydi.



Meyve sepet, çok hafif ve freshdi. Meyveler oldukça tazeydi, belli ki günlük taze meyveler ile hazırlanmış. Meyve sepeti özellikle yaz aylarında kadınlar tarafından oldukça tercih edilebilir bir seçenek. Hem vitamini bol hem de kalorisi düşük ve oldukça hafif. Meyve sepetlerini tercih etmeyenler için oldukça lezzetli çikolata sepeti modelleri de bulunmaktadır. Birbirinden güzel çikolata sepetleri de oldukça lezzetliydi. Kek sepeti için de aynısı geçerli, hem şık hem de oldukça lezzetliydi. Hepsinin hem görünüşünü hem de tadını o kadar beğendik ki bir seçim yapamadık ve hepsinden birer tane göndermeye karar verdik. Arkadaşımızın doğum gününde iş yerinde olmak üzere bir kek sepeti, bir meyve sepeti ve bir adet de çikolata sepeti sipariş ettik. Arkadaşımız görünce çok sevinmiş. İş yerinden arkadaşları ile afiyetle yemişler.

16 Eylül 2013 Pazartesi

En Güzel Doğum Günü Pastası

Geçen hafta ev arkadaşımın doğum günüydü. Ona sürpriz bir doğum günü partisi hazırlamaya karar verdim. Arkadaşlarımıza haber verdim. Hediyelerimizi alıp tüm hazırlıklarımızı yaptıktan sonra ev arkadaşımın işten dönmesini bekleyecektik. Fakat ortada büyük bir problem vardı. Kimsenin doğum günü pastası yapacak vakti ve yeteneği yoktu.



Sürprizde her şey güzel ve eksiksiz olsun istiyordum ki doğum günü pastası benim için en önemli ayrıntılardan bir tanesiydi. Güzel pastane araştırmaya başladım fakat istediğim gibi bir yer bulamadım. En sonunda bir arkadaşımın tavsiyesi ile Lezzet Siparişi isimli bir online alışveriş sitesi ile tanıştım. Aslında Lezzet Siparişini online pastane demek daha doğru bir tabir olur sanırım. Pek çok güzel butik pasta, doğum günü pasta, nişan pastası çeşidini Lezzet Siparişi sitesinden online olarak satın alabilirsiniz. Pastamızı da bu yeni tanıştığımız online pastane Lezzet Siparişi'nden sipariş ettikten sonra hiç bir eksiğimiz kalmamıştı. Doğum günü akşamı pasta gelemeyecek diye çok endişelendim. Fakat tam zamanında pasta yetişti ve doğum gününde hiç bir aksaklık yaşanmadı. 



Pasta oldukça lezzetliydi. Ev arkadaşım da misafirler de oldukça beğendi. Lezzet siparişini bir başka arkadaşıma tavsiye ettim. O da haftaya oğlunun doğum günü partisinde Lezzet Siparişinden pasta söylemeyi planlıyor. Ben hizmetten de lezzetten de oldukça memnun kaldım. Özellikle benim gibi zamanı ve becerisi olmayanlar için harika bir çözüm. Lezzet Siparişi'ni herkese tavsiye ediyorum.

5 Eylül 2013 Perşembe

Kek Sepeti En Güzel Hediye

Sevdiklerinize yapabileceğiniz en güzel sürprizlerden bir tanesi de birbirinden güzel hediye sepetleri olabilir. Bir arkadaşım için doğum gününde ofise çok güzel bir çikolatalı meyve sepeti gönderilmiş. Çikolatalı meyve sepetinin üzerinde hiç bir not ya da kart yoktu. İsimsiz gönderilmiş. Çikolatalı meyve sepetinin tadı oldukça güzeldi. 

Çikolatalı Meyve Sepeti


En az görüntüsü kadar lezzeti ile de gönlümüzü kazanmıştı bu sürpriz ve gizemli hediye. Kimin gönderdiğini anlamak için getiren kargo firması ile konuştuk. E-mey isimli bir online alışveriş sitesinden gönderilmiş. E-mey sitesi ile tanışmamız böyle oldu. E-mey içerisinde pek çok lezzetli ve şık çikolatalı meyve sepetleri, kek sepeti, meyve sepeti gibi sürpriz hediye sepetleri bulunuyor. Arkadaşıma gelen sürpriz hediyenin sırrını çözemedik fakat E-mey ile tanıştık. Birbirinden güzel sürpriz hediye sepetleri sayesinde tüm arkadaşlarımı sevindiriyorum. 

Kek Sepeti


Özel günlerde hep E-mey'den hediye gönderiyorum artık sevdiklerime. Yaz aylarında favori hediye sepetim kek sepeti ve meyve sepetleri. Birbirinden güzel sürpriz hediye sepetleri ile sevdiklerimi mutlu etmekten oldukça hoşlanıyorum. Çikolatalı meyve sepetleri ne alacağınızı bilemediğiniz zaman iyi bir seçenek oluyor. Hem birbirinden lezzetli çikolatalar hem de günlük, taze, vitamini bol meyveleri ile oldukça tercih edilen bir seçenek. E-mey'i sadece sevdiklerime hediye göndermek için kullanmıyorum, çoğu zaman kendim için de sipariş veriyorum. Kek sepeti ve çikolatalı meyve sepeti herkesin favorisi olan sürpriz hediye sepetlerinden. Siz de sevdiklerinizi bu hediye sepetleri ile şaşırtabilirsiniz.