27 Ağustos 2013 Salı

Doğum Günü Hediyesi

Doğum günü çikolata sepetleri bu tarz hediyeleriniz için güzel bir seçenek olabilir. Birbirinden lezzetli doğum günü çikolata sepetleri ile sevdiklerinizi en özel günlerinde sevindirebilirsiniz. Yaz aylarında özellikle kadınlar tarafından çikolata sepeti yerine daha hafif olan meyve sepeti ve kek sepeti modelleri tercih edilmektedir. Siz de sevdiklerinize hediye alırken bunu göz önünde bulundurabilirsiniz. Doğum günü çikolata sepetleri arasında da pek çok seçenek bulunmaktadır. Hepsi birbirinden güzel bu seçenekler arasından bu aralar en çok tercih edilenleri truffleli olan modellerdir. Kek ve bitter çikolatadan oluşan truffle çeşitleri, hiçbir katkı madde içermez. Günlük ve taze olan bu kek – çikolatalar sevdikleriniz için oldukça güzel bir doğum günü hediyesi olabilir. Kek sepeti modelleri de her yaştan her zevkten insanlara hitap etmektedir.

Yüzlerce Kıyafet Modeli Sadece Bir Tık Uzağınızda

"Online alışveriş sayesinde özellikle bayanlar mağazalarda bulamadıkları elbise, etek, bluz gibi pek çok hazır giyim ürününe erişebiliyorlar. Online alışverişin sunduğu avantajlardan bir tanesini olan aradığınız her şeyi bulabilmeniz en çok bayanları sevindiriyor. Birbirinden güzel pek çok ürün online alışveriş sitelerinde sizleri bekliyor. "

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Orman Meyveli Pastam

Geçen gün evde pasta yapmaya karar verdim. Ankara'dan gelen bir arkadaşıma lezzetli pastalar yapıp onun kalbini çalmak istedim. Pasta yapmaya girişmeden önce bir liste oluşturdum. Listede alınması gereken malzemeler vardı. Alışveriş için hemen kapımın yanındaki süpermarkete gittim. Eksik gedik ne varsa aldım. Aldığım bu malzemeleri gelip mutfak masama dizdim.

Pasta yapımında kurtarıcı teknoloji mixer teknolojisidir. Mixer sayesinde harika kremalar hazırlayabilirsiniz. Ben de mixerimi çıkarıp krem şanti yapmaya koyuldum. Orman meyveleri aldığım için meyveli ve hafif bir pasta yapmaya karar verdim. Pastama böğürtlen, karadut, çilek ve muz koyacaktım.


Güzel bir pandispanya keki yapmaya koyuldum. Keki hazırlarken çok sayıda yumurta kullandım. Çünkü pandispanya yumurtanın çok kullanıldığı bir kektir. Keki hazırlayıp fırınladıktan sonra sıra meyvelerimi yıkayıp dilimlemeye geldi. Meyvelerimi yıkadıktan sonra güzelce süzdüm ve meyvelerimi küçük parçalara ayırdım. Bu meyveleri keki fırından çıkardıktan sonra krem şanti ile karıştırdım ve kekin ara yüzüne sürmeye başladım. Daha sonra kekin altına ve üstüne de bu kremadan sürdüm. Kekin orta kısmına ve üst kısmına ekstra meyve ekledim.

Güzelce süslediğim pastamı buz dolabına attım ve soğumaya bıraktım. Ortalama olarak 3 saat buzdolabında beklettiğim pastamı Ankara'dan gelen arkadaşıma sunduğumda, parmaklarını yedi. Pastam o kadar fresh ve hafif olmuştu ki birkaç dilim yemeden masadan kalkamadık.

2 Ağustos 2013 Cuma

Enfes Doğum Günü Pastaları

Doğum günleri herkes için özeldir. Doğduğumuz günü daha da özel kılmak için sevdiklerinizle birlikte güzel bir doğum günü pastası ile kutlama yaparız. Pastalar enfes tatlarıyla sizi de kendinizden geçirecek. Doğum günü pastası seçerken sizi en çok yansıtan pastayı seçin. Süslemeleri ve renkleriyle bu doğum günü pastaları sizi mest edecek. Tasarımda sınır tanımayan bu doğum günü pastaları sevdiklerinizi mutlu etmek için ideal. Örneğin fotoğraf çekmekten hoşlanan bir tanıdığınıza fotoğraf makinesi şeklinde bir doğum günü pastası hediye ederseniz, çok doğru bir pasta seçimi yapmış olursunuz. Pastanızı afiyetler yerken doğum günü pastası hiç bitmesin isteyeceksiniz.



Doğum günü pastalarının taze olması çok önemlidir. Taze bir pasta ağızda hemen dağılır. Bayat pastalar ise kalıp gibidirler. Bir doğum günü pastasını güzel kılan onun taze olmasıdır. En özel günlerde en özel pastalar sipariş edilir. Pastanıza istediğinizi yazdırmakta da özgürsünüz. Dilerseniz popüler bir sözü de doğum günü pastanıza yazdırabilirsiniz.

Doğum günü pastalarının dışında butik pastalar ve nişan pastaları da tasarımlarıyla göz dolduruyor. Nişan pastası birden çok kata sahip olabilir. Nişanınıza katılacak davetli sayısına göre pastanızın kat sayısını belirlersiniz. Nişan pastasının çeşitlerine bakarsak çiçeklerle bezeli olanlarına hayran kalmamak mümkün değil. Düğün pastası da nişan pastası da özel bir tasarım gerektirir.



Butik pastalara bakacak olursak mizah yüklü pastalarla karşılaşırız. Bir karikatür olan Fırat, butik pastalarda yerini alıyor. Eğer annenize özel bir pasta yaptırmak isterseniz çiçek sepeti şeklindeki pastalar tam size göre. Çocuklar için de bir çok butik pasta seçeneği mevcut. Sevdikleri çizgi film karakterlerini butik pastalarda gören çocuklar çok mutlu olacaklar.

Düğün pastası, nişan pastası, butik pastalar ve doğum günü pastaları özel günler için tasarlandı. Bu pastalar hem çok lezzetli hem de birer tasarım harikası. Özel günleri daha da özel kılmak için yapmanız gereken bu özel pastalardan sipariş etmek. Her an  kendinizi özel hissetmek için işten eve giderken kendinize bir pasta hediye edin.

1 Ağustos 2013 Perşembe

En Şık Ev Tekstili Ürünleri


"Ev dekorasyonu yapmaya başlayacaklar öncelikle kendilerine bir plan çıkarmalılar. Çalışmalara başlamadan bir ön çalışma yapmak sizin için son derece faydalı olacaktır. Bütçe planlaması da göz önününde bulundurulmalı. Ev dekorasyonunda işçilik ve malzeme öncelikler arasındadır. Bunun yanında yardımcı aksesuarlar da son derece titizlikle seçilmelidir. Kaliteli malzemeden yapılan eşyalar biraz daha pahalı olmakla birlikte uzun yıllar kullanıma uygun oldukları için tercih edilir.  Boyasından badanasına her detayla birebir ilgilenmelisiniz. Yeni mimari formlardan ilham alarak canlı renklerle ve renkli kombinasyonlarla ev tekstili ürünlerinde fark yaratabilirsiniz. Yatak odanızı canlı renklerle aydınlatabilirsiniz. Nevresim takımları ve diğer ev tekstili ürünlerinizle evinizde  hoş atmosferler yaratabilirsiniz. Renkli nevresim takımları sayesinde gündüz uyandığınızda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.


Ev Tekstili


Ev dekorasyonunda dikkat etmeniz gerekenlerin başında evinizin stilini belirlemeniz gerekir. Hayalinizdeki evi belirleyin. Evinizde olmazsa olmazlarınız varsa onları da listenize ekleyin. Evinizin duvar rengini iyi ayarlayın. Zemin döşemesi yaparken karanlık ve aydınlık zamanları göz önüne alın. Perde seçimi de son derece önemli. Evinizle uyumlu bir perde seçin. Mobilya renkleri, koltuk , kanepe takımlarının renkleri de evinizle uyumlu olmalı. Ev stilinize göre aksesuar seçmeye de başlayın. Çok aksesuarlı evler göz yoracaktır. Bu yüzden aksesuar seçiminizi minimumda tutmanızda yarar var. Yemek masası da bir evin olmazsa olmazlarından. Genellikle salona konumlandırılan yemek masaları, salonda kafe imajı yaratıyor. Bu imajı yaratmasındaki en önemli etken, sandalyeler. Şık ve zarif sandalye seçimi sayesinde misafirlerinize davet verdiğinizde zevkiniz hep takdir edilir. Sandalye modellerinin rahat olmasına da özen göstermelisiniz. Sırtınızı yaslayabileceğiniz ve yumuşak bir oturağı olan sandalyeler salon için uygundur. Salon dışında bahçeniz ve balkonunuz için de sandalye seçebilirsiniz. Sandalyelerin renklerini de evinizdeki eşyalarla uyumlu seçmelisiniz.


Sandalye


Ev dekorasyonunu dikkatle yaparsanız vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz eviniz bir cenneti andırır. Eğer önemsemezseniz evinize her gittiğinizde içinizi mutsuzluk kaplar. Evde ve iş yerinde canınız sıkılıyorsa bunda dekorasyonun etkisi olabilir. Kendinizi mutlu hissetmek için dekorasyona önem vermekte fayda var."

Sosyal Medya Uzmanı Olmak İsteyenler Buraya

"Geçen sene reklamcılık ve halkla ilişkiler bölümünden mezun oldum. Bir sene boyunca bir reklam ajansında çalıştıktan sonra sosyal medya uzmanı olmaya karar verdim. Bu iş bana metin yazarlığından daha eğlenceli geldi. Kendimi bu konuda yetersiz ve deneyimsiz hissediyordum. Konu ile alakalı üniversiteden hocalarım ile görüştüm, aslında okuldayken sosyal medya konusunda bir kaç dersim de olmuştu. Fakat koskoca sosyal medya eğitimi sadece bir kaç ders ile öğrenilecek bir konu değildi.
Sosyal Medya


Sosyal medya uzmanı arkadaşlarım ile konuyu görüştüm, uzun uzun konuştuk. Bana İstanbul Business School'u tavsiye ettiler. İBS içerisinden hem reklam yazarlığı hem e-ticaret hem de sosyal medya uzmanlığı sertifika programı eğitimleri veriliyormuş. Sosyal medya uzmanı bir arkadaşım daha önce oradan eğitim almış çok faydasını görmüş. İBS'te kurduğu bağlantılar ve öğrendiği bilgiler sayesinde hemen bir reklam ajansında sosyal medya uzmanı olarak işe başlamış. Üstelik benim hali hazırda bir reklamcılık eğitimim de mevcut.


İBS


Hiç vakit kaybetmeden İBS'in sosyal medya uzmanlığı sertifika programına katıldım. Derslerim geçen hafta başladı şimdilik oldukça memnunum. Sosyal medya uzmanı olarak işe başlayacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum. İBS'in bu eğitimleri sayesinde kariyerinizde hızla yükselmek ya da güzel bir başlangıç yapmak mümkün. Eğitimlere her biri alanında uzman ve tecrübeli eğitmenler katılıyor. Siz de bu eğitimlere katılıp ilgi alanlarınızda kendinizi geliştirebilirsiniz. Belki de aradığınız mesleğin sahibi olursunuz."

En Güzel Bahçe Mobilyaları

"Yaz aylarının en sevilen aktivitelerinden biridir mangal ve barbekü partileri. Özellikle teraslı ve bahçeli evlerin vazgeçilmezlerinden olan mangallar, mutlaka her evde bulunan pişirme aletleridir. Oldukça pratik olan portatif mangallara Evidea aracılığı ile ulaşabilir, ihtiyacınıza yönelik bir mangal modeli satın alabilirsiniz. Raflı, vagonlu, mangal modellerinden portatif, tekerlekli mangal modellerine kadar pek çok seçenek Evidea’da sizleri beklemektedir. Çeşitli mangal aksesuarlarını da bu online alışveriş sitesinden edinebilirsiniz. Emaye kömür ızgaraları ve paslanmaz çelikten üretilmiş optimum ısı sistemi halkaları ile oldukça modern ve yenilikçi modeller Evidea’da mevcut bulunmaktadır. Siparişiniz 7 iş günü içerisinde elinize ulaşacaktır.

Mangal


Güzel barbekü partileri için tabi ki öncelikle güzel bahçelerden ya da teraslardan söz etmeliyiz. Mangalın keyfini çıkartabileceğiniz güzel bahçe ve teraslar hem size hem de konuklarınıza oldukça keyif verecektir. Bir birinden güzel bahçe mobilyaları ve bahçe aksesuarları ile süsleyebileceğiniz bahçelerinizi ve teraslarını baştan yaratmak ister misiniz? Evidea’da bulabileceğiniz pek çok güzel bahçe ve teras ürünlerinden zevkinize ve bütçenize uygun olanları seçip bahçelerinizi ya da teraslarınız bambaşka bir yer haline getirebilirsiniz.

Bahçe Mobilyaları


Bahçelere her şeyden önce minik bambu ya da tahta sevimli oturma grupları alınmalıdır. Plastik gibi yapay ürünler tercih edilmesi bahçenizin hem ruhuna aykırı düşer hem de görüntü kirliliği yaratabilir. Bahçenizin gölgesine saklanacağınız bir ağacı yoksa yine bambu, doğal görünümlü, canlı renkli şemsiyelerden ya da alnınız büyük ise çardaklardan edinebilir ve oturma gruplarınızı yani kendinizi güneşten koruyabilirsiniz. Bahçe minderleri ve bahçe pufları ile hem oturma kapasitesini artırabilir hem de bahçenizin daha sevimli görünmesini sağlayabilirsiniz. Dilerseniz yer karoları ile bazı alanların daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz. Eğer bahçede yeriniz var ise bahçe salıncağı ve bahçe hamakları da oldukça konforlu ve keyif yapabileceğiniz bahçe mobilyaları arasında yer almaktadır. Birer adet edinebilirsiniz. Eğer bahçenizde havuz var ise bir birinden şık ve rahat şezlongları da Evidea’da bulabilirsiniz. Çeşitli dekoratif bahçe mobilyaları, biblolar, bahçe aydınlatmaları gibi detaylar da bahçelerinizin oldukça şık ve sevimli görünmesine yardımcı olacaktır."